Hitta sångpedagog och sånglektioner nära dig

Viktoria Åkesson Forsman

Ort/område:

Falun

Undervisningsform:

Grupp, Enskilt

Genrer:

Pop/rock, Jazz, Musikal, Visa, Soul & R’n’B
Hårdrock/growl

Ev. teknik/metod:

Kontakt:

Telefonnummer: 0762206644
Hej!

Jag heter Viktoria Åkesson Forsman. Det är jag som driver företaget Art of mine! Förutom att ha hand om kurser, bokningar, att svara på Era frågor och allt sånt spännande och roligt arbetar jag även som sångerska och sångpedagog.

Här på Art of mine undervisar jag i sång, musikteori, barnkör och musikteater för barn.

Sången och musiken har alltid varit en stor och viktig del av mitt liv. I mitt arbete som sångpedagog har jag verkligen hittat rätt! Här får jag möjlighet att ägna mig åt de saker som jag tycker att det är allra roligast att arbeta med, nämligen att möta människor och att sjunga och skapa musik!

När jag möter Dig som elev tycker jag att det är allra viktigast att Du känner dig trygg och att Du har roligt! Det är ju därför vi söker oss till musik – för att det är så roligt, kreativt och ett så härligt sätt att uttrycka sig på!

I mötet runt sången och musiken startar en resa, både röstmässigt men också inom Dig! Det är oerhört häftigt tycker jag hur mycket vi lär oss och utvecklas som människor genom att sätta toner på våra tankar och känslor.

Kreativiteten och lusten att skapa – musik, konst, nya idéer eller vad det nu må vara är något vi ska vara väldigt rädda om! Därför är jag noga med att lektionerna handlar om att upptäcka och hitta trygghet i allt det vi redan har inom oss. Där finns det verkligen massor! Därifrån kan vi utvecklas – inte för att vi måste, utan för att vi vill!

Jag har undervisat och varit verksam som sångerska i drygt 10 års tid. Jag möter såväl nybörjare som professionella sångare i min vardag som sångpedagog.

I mitt arbete har jag även uppdrag som huvudlärare i jazzsång vid Musikkonservatoriet i Falun och sångpedagog med inriktning pop/rock vid Brunnsvik Creative Music.

Jag är utbildad vid bland annat Musikhögskolan Ingesund och i och med detta även legitimerad sångpedagog och musiklärare. I min utbildning har jag specialiserat mig på ”afroamerikansk musik” så som jazz, pop, rock, soul, och blues… Jag har exempelvis läst såväl sång som metodikkurser i pop och rocksång med Daniel Zangger Borch.

Kontakta mig gärna på viktoria@artofmine.se eller på telefon 076-2206644.

Hoppas att vi ses!
Utbildning: * Verksamhetens politiska styrning och professionell ledning 2017
Karlstads universitet 15 hp avancerad nivå
* Introduktionskurs för nya rektorer Folkbildningsrådet 2018
* Legitimerad Musiklärare Musikhögskolan Ingesund KAU 2009-2013
Inriktning rytmisk, improviserad musiktradition Specialisering sång, ensemble och musikteori
* Jazzsång & Improvisation – Musikkonservatoriet Falun
* Genrebreddande Sång – Sjöviks Folkhögskola
* Musikestetisk gymnasieutbildning – Haraldsbogymnasiet Falun
* Grundskola – Bjursåsskolan

Dela detta:

Dela på email
Email
Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på whatsapp
WhatsApp

Vill du också synas på sångpedagog.se?

Hitta rätt sångpedagog för dig!