Hitta sångpedagog och sånglektioner nära dig

Maria Dillon

Ort/område:

Norrköping, Linköping, Motala, Söderköping, Finspång, Valdemarsvik, Mjölby, Vadstena, Skänninge, Åtvidaberg, Nyköping, Oxelösund, Trosa, Katrineholm

Undervisningsform:

Grupp, Enskilt, Kör

Genrer:

Pop/rock, Klassiskt, klassisk sång, Jazz, Musikal, Visa, Folkmusik & folksång, Soul & R’n’B
Rap/hiphop, Growl/hårdrock, Opera

Ev. teknik/metod:

Använder fler olika sorters tekniker. Bl.a. Estill, CVT

Kontakt:

Telefonnummer: 070-2465075
Här får du undervisning efter dina önskemål och förutsättningar. Målet är att du som ska utveckla en avslappnad och flexibel röst samtidigt som personligheten i rösten är i fokus. På lektionerna kan vi arbeta med sångteknik. Det innebär att du får kunskap om hur ditt ”instrument” är uppbyggt och fungerar allra bäst. Du tränar bl.a. kroppsmedvetenhet, andning, stöd, dynamik, frasering och olika sound.

Du får undervisning i hur du kontrollerar din röst i olika tonlägen och med olika volymer. Hos Sångspecialisten jobbar vi även med personligt uttryck, stilkänsla och scenisk närvaro. Oavsett om du sjunger för nöjes skull, övar inför sångprov eller vill utveckla din sångteknik, så rättar sig Sångspecialisten efter dina önskemål. Du behöver inte ha några förkunskaper i sång, notläsning eller musikteori för att lära dig sjunga! Det viktigaste är att det finns en sångglädje hos dig som elev.

Har du önskemål om vilka sånger du vill jobba med under lektionerna tar du med dig noter eller text/ackord. Annars väljer vi sånger från det utbud som finns hos Sångspecialisten. Under lektionerna får du pianoackompanjemang men vi sjunger ofta till musikbakgrunder när möjligheten finns. Sångspecialisten har även sånganläggning med mikrofon för dig som önskar öva mikrofonteknik.


Du hittar oss på “Boka direkt”
Utbildning: Sångpedagog Stockholms musikpedagogiska intitut (SMI), 1989-1992
Afrosång 5p SMI, 1997
”Estill Voice Training System” level 1 & 2 samt Advanced 1 & 2
Röstyoga, 2011
”Röstfunktioner i populärmusikgenren” 10p, 2012
Yoga 200 RYT, 2012/2013

Dela detta:

Dela på email
Email
Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på whatsapp
WhatsApp

Vill du också synas på sångpedagog.se?

Hitta rätt sångpedagog för dig!