Hitta sångpedagog och sånglektioner nära dig

Mari Åkerblom

Ort/område:

Göteborg, Västra Frölunda

Undervisningsform:

Grupp, Enskilt, Kör

Genrer:

Pop/rock, Klassiskt, klassisk sång, Jazz, Musikal, Visa, Folkmusik & folksång
improvisation. Jobbar genreoberoende för att hitta DIN kärna!

Ev. teknik/metod:

Kontakt:

OM MIN METOD
Jag använder mig av ”Marimetoden”; en egenutvecklad metodik som handlar om att frigöra elevens sångpotential med hjälp av ett HELHETSGREPP.

Jag använder mig av individanpassade studieupplägg där det finns två huvudingångar; dels UTVECKLA DITT SÅNGUTTRYCK och dels SÅNG FÖR SJÄLSLIG BALANS & HÄLSA. Oberoende ingång kan du i valfri omfattning välja att plocka in delar från den andra ingången.

Maila mig dina tankar så ska vi hitta ett optimalt sätt att jobba för just dig. Klicka dig också gärna vidare till min webbsida (länk ovan) för mer info inklusive priser för olika paket.


OM MIG
Jag är professionellt utövande sångerska och kompositör – verksam inom genrer som klassiskt, jazz, konstmusik, improvisation, röstkonst, ”konstnärlig” rock mm samt pedagog inom musik. Ta gärna en titt på min sångverksamhetssida: http://moonbus.se/forgyllandekonserter

I min pedagogiska verksamhet guidar jag dig med varsam, lyhörd hand in i sångens fascinerande värld. Jag har länge utforskat sången som redskap för personlig utveckling och välmående vilket givit mig starka empiriska belägg för att sång är en oerhört kraftfull medicin och livskvalitetshöjare.

/Mvh Mari Åkerblom
Utbildning: Min utbildning kommer från, utöver eget utvecklingsarbete, bland annat från Musikhögskolan i Göteborg där jag studerat i två omgångar varav den senare pågår just nu (total studietid är höst 2015 sju år).

Dela detta:

Dela på email
Email
Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på whatsapp
WhatsApp

Vill du också synas på sångpedagog.se?

Hitta rätt sångpedagog för dig!