Är du sångpedagog? Vill du att potentiella elever lättare ska hitta dig?

Skapa din egen profil på sångpedagog.se!

 

Enskild sångpedagog

 

Kursarrangör/skola

 

Tanken med sångpedagog.se är att sångintresserade runt om i Sverige ska kunna hitta en sångpedagog eller sånglärare nära sig. Samtidigt är tanken att du som sångpedagog ska kunna få fler elever genom sångpedagog.se, och marknadsföra dig både bland potentiella elever och andra pedagoger. Medlemskapet på sångpedagog.se kostar fr. o. m. 15 juni 2017 295 kr per år.

För er som är kursarrangörer, driver sångskola eller har flera sångpedagoger kostar ett års medlemskap 495 kr. Med denna typ av profil är det möjligt att synliggöra alla era lärare och samtidigt hela er verksamhet.

Villkor och information

  • Anmälan görs här på webbplatsen, via knapparna ovan. Välj den typ av annonsering som passar dig; enskild pedagog eller kursarrangör/skola.
  • Inom 48 timmar läggs din profil upp och du får inloggningsuppgifter till den. Inget mejl efter 48 timmar? Kolla din skräppost först, och hör av dig om du ändå inte fått välkomstmejlet.
  • Avgiften betalas mot faktura (betalningsvillkor 14 dagar). Din faktura skickas per e-post om inget annat önskas.
  • Du kan själv uppdatera och ändra din information när du vill.
  • Tveka inte att meddela administratören om du har frågor.

Få extra reklam och stick ut i mängden!

Blogga

När du loggar in på din profil kan du genast börja blogga och få dina inlägg publicerade i Sångbloggen. Dina artiklar syns på hela sajten och i sökmotorer. Att blogga i Sångbloggen kan vara ett sätt att potentiella elever och besökare på sajten dras till just dig som pedagog, och gör att du syns mer än de pedagoger som inte bloggar. De mest populära blogginläggen synliggörs dessutom i sångpedagog.se:s nyhetsbrev.

Alla blogginlägg granskas innan publicering och sångpedagog.se förbehåller sig rätten att välja vad som publiceras och inte. Självklart publiceras inte inlägg som är stötande och dessutom görs ett urval när det gäller inläggets kvalitet och riktighet.