Genrer: pop/rock, klassiskt/klassisk sång, jazz, musikal, visa, folkmusik/-sång, Soul,

Undervisning: grupp, enskilt, kör

Jag erbjuder sångundervisning för alla nivåer och inom alla genrer. Min ambition är att inspirera dig till att bli din egen röstforskare. Syftet är att du ska lära känna din röst och förstå vilka mekanismer som samverkar när du sjunger. Det skapa trygghet och avspänning, viktiga redskap för en sångare.
Du kan välja enskilda sånglektioner eller att delta vid någon av mina sångkurser.

Vid en sångkurs sker undervisningen i master class modell. Det innebär att jag undervisar en deltagare i taget, och övriga lyssnar. En väl beprövad metod där alla deltagare lär av varandra. Vi gör också gemensamma övningar med olika fokusområden utifrån deltagarnas behov och önskemål. Exempelvis prova olika sound, mentala övningar för att minska nervositet och stärka självkänsla, nå högre/lägre toner, andningsteknik, förebyggande röstvård osv.
Detta är en kurs för dig som är solist och vill finslipa din sångteknik, ditt musikaliska och sceniska uttryck. En kurs där du får öva dig i att framträda inför en publik och våga stå i centrum. Varje deltagare väljer själv vilka sånger de vill arbeta med.

Att utveckla sin röst på en kurs och sjunga tillsammans med andra, har många fördelar:
- Ekonomiskt
- Tips på repertoar
- Tillsammans skapa trygghet och minska rädslor
- Stark social gemenskap
- Lära av varandra
- Möjlighet att möta en publik
- Dela med dig av dina framgångar och motgångar
- Stärka varandras självkänsla och självförtroende
- Nya intryck, inspiration och sångglädje

Våra pedagoger:

  • Ing-Mari Janzon Andershed